FOR BØRN

BRUMBASSERNE


En unik sammensmeltning af musik, sange, bevægelseslege og historiefortælling. For børn og deres barnlige voksne.


Jeg har en bog - en magisk bog - og når jeg åbner bogen, fyldes luften af toner, fantasi og fortryllende fortællinger. Lyt engang...


Brumbasse-koncerten er i gang og fortælleren Signe åbner sin bog og ud flyver de tre brumbasser : Morgenbasse, Tykkebasse og Fitnessbasse. Tre helt forskellige brumbasser som dog har det tilfælles at de elsker musik og sang og gode historier.


Med omdrejningspunkt i Signes magiske bog bliver børnene ført igennem en koncert fyldt med sjove fællessange, sejg rap, udfordrende musikalske lege for krop og stemme samt præsenteret for spændende historier fortalt til et originalt musikalsk akkompagnement.


Med denne koncertform ønsker Brumbasserne at stimulere børnenes musikalitet på en medrivende og fantasifuld facon. I løbet af koncerten inviterer Brumbasserne dem derfor til at bruge deres egen krop og stemme, og herigennem præsenteres de for basale musikalske værktøjer så som tone, rytmik, tempo og dynamik.


Brumbasserne vil gerne være med til at åbne børnenes ører og øjne for nye instrumenter, men først og fremmest ønsker Basserne at give børnene en mulighed for at opleve hvordan musik kan samle energien i et rum, og skabe en oplevelse af at være en del af en større og vedkommende enhed.


Henvender sig til børn mellem 2 og 8 år.