KOMIKERE

ANDERS ØRSKOV


Gennem de sidste 20 år har Anders Ørskov leveret professionel underholdning til privat-og firmafester. Også til faglige arrangementer, teambuilding, kick-off kurser, samt på offentlige scener har Anders henrykket publikum med een af sine komiske figurer.


Elrik Nørmo


Totalvejleder

4U consulent

Lifecoach

Massør

Healer

Terapeut

Foredragsholder

...og meget mere...


I skikkelse af Elrik Nørmo holder Anders Ørskov f.eks. fake-erhvervskurser. Elrik Nørmo underviser sine kursister i modefænomener som samarbejde, rummelighed, kommunikation og mange andre ting som ingen nogensinde har set. Han giver dem lov til at prøve enkelte lette gruppeøvelser i en vild tryg atmosfære, og giver healing på stedet til de kursister der får behov for det.


Elrik Nørmo er oprindelig uddannet indenfor postvæsenet, hvor han avancerede støt og roligt. Efter 12 år fik han sin egen cykelrute og efter 15 års tro tjeneste blev han som belønning opfordret til ar deltage i projektet "Nyt Indhold I Cykeltasken". Her fik han adgang til et utal af kurser i alt fra "Find Din Indre Kriger" til "Interkulturel Medieyoga" og "Forlæng Dit Parforhold".

Nu har han nået indsigtens bjergtinder og beretter begejstret om udsigten, hvor han end kommer frem.


Der kan indgå stikord og oplysning om lokale arbejdsforhold, medarbejdere, ledere, festens hovedperson osv i Anders Ørskovs optræden.


Professionel og hamrende morsom optræden garanteres !